Hayam Kolagén tipe ii pikeun Kaséhatan Joint

Hayam Kolagén tipe ii mangrupakeun bahan protéin sasari tina tulang rawan sternum hayam.Ieu tipe ii bubuk kolagén kalawan warna bodas jeung rasa nétral.Cai mibanda kaleyuran alus tur bisa ngaleyurkeun kana cai gancang.Hayam Kolagén tipe ii mangrupakeun bahan premium loba hadir dina suplemén kaséhatan gabungan.Ieu tipe II kolagén kalawan eusi euyeub mucopolysaccharides.Eta mantuan ngawangun struktur cageur kartilage gabungan sarta lubricate sendi.

Kolagén hayam tipe ii artikel, urang bakal difokuskeun hayam kolagén tipe ii dina artikel handap:
● Naon jenis kolagén hayam ii?
● Kaunggulan tina hayam kolagén tipe ii dihasilkeun Beyond Biopharma
● Kumaha kolagén hayam tipe ii dianggo pikeun kaséhatan gabungan?
● Mangpaat jeung Fungsi Hayam Kolagén Tipe ii
● Aplikasi hayam kolagén tipe ii
● Naha Milih kami salaku produsén Kolagén Hayam tipe ii?

1. Naon ari hayam kolagén tipe ii?
Hayam kolagén tipe ii nyaéta bubuk protéin kolagén dimurnikeun tina tulang rawan sternum hayam.Ieu mangrupakeun bubuk kolagén bodas euweuh bauan jeung tipe kolagén ii jeung mucopolysaccharides.Éta kalayan warna bodas salju sareng tiasa gancang larut kana cai.Solusi kolagén hayam urang tipe ii transparan jeung jelas.Éta cocog pikeun diproduksi kana bubuk inuman padet atanapi produk solusi lisan.Kolagén hayam urang tipe ii téh kalawan flowability alus, éta bisa dikomprés kana Tablet.

2. Kaunggulan tina hayam kolagén tipe ii dihasilkeun Beyond Biopharma
● Warna Salju Bodas, euweuh bauan, rasa nétral.
Kami nganggo kartilage sternum hayam premium pikeun ngahasilkeun jinis kolagén hayam kami ii.Kartilage sternum hayam dimurnikeun ku prosés hidrolisis énzimatik pikeun ngaleungitkeun warna sareng bau bahan baku.Téknologi produksi canggih diadopsi pikeun ngontrol jumlah énzim anu tepat supados beurat molekular hayam kolagén tipe ii ogé dikawasa.Ku cara kieu, rasa hayam kolagén tipe ii dikontrol janten alami sareng Netral.
● Beunghar Jumlah Mucopolysaccharides.
Kolagén hayam urang tipe ii ngandung jumlah beunghar Mucopolysaccharides nu pohara penting pikeun kaséhatan gabungan.Mucopolysaccharide mangrupikeun polisakarida hétérogén anu ngandung nitrogén, anu mangrupikeun komponén utama jaringan konéktif intersélular sapertos kartilage gabungan.Éta sacara alami aya dina kartilage hayam sareng tetep dina struktur molekul aslina sareng jinis kolagén ii.
● Alus flowability sarta kaleyuran.
Kolagén hayam urang tipe ii dihasilkeun ku téhnologi Semprot Drying langsung.Ukuran partikel bubuk kolagén tipe ii kami ogé dikawasa ku flowability alus sarta leyur instan kana cai.Kolagén hayam urang tipe ii cocog pikeun dilarapkeun dina bubuk inuman padet, tablet, atawa bentuk kapsul.

3. Kumaha kolagén hayam tipe ii dianggo pikeun kaséhatan gabungan?
Kolagén tipe II nyaéta dasar tina kartilage articular jeung kartilage hyaline, éta constitutes 50% sadaya protéin dina kartilage jeung 85-90% tina kolagén dina kartilage articular.Hayam kolagén tipe ii ngabentuk fibrils filamén, jaringan fibrillar nu ngidinan kartilage-trapping proteoglycans pikeun agrégat dina sendi jeung nyadiakeun kakuatan tensile mékanis kana sistem rangka.Administrasi lisan hayam kolagén tipe ii induces kasabaran kana réspon imun patologis, mangpaatna dina rematik.

4. Mangpaat jeung Fungsi Hayam Kolagén tipe ii ?

4.1 Ngurangan maké jeung nyeri gabungan: Sababaraha studi klinis geus ditémbongkeun yén hayam kolagén tipe supplementation ii bisa nulungan nyeri disababkeun ku degeneration joint jeung maké.Ieu tiasa aya hubunganana sareng inhibisi protéin C-réaktif, anu mangrupikeun salah sahiji spidol radang utama dina awak.Hayam Kolagén tipe ii mujarab pikeun sepuh sendi/osteoarthritis, rematik rematik, jsb.

4.2 Rojongan Pindah fungsi sarta relieves nyeri gabungan: percobaan klinis geus ditémbongkeun yén hayam kolagén tipe ii bisa ngarojong kamampuh motor jeung ngurangan ngarareunah tur nyeri dina dengkul jeung ankle sendi.

4.3 Anti sepuh, ngarojong kaséhatan tulang jeung sendi: kartilage ngandung jumlah badag kolagén tipe ii, supplementation hayam kolagén tipe ii nyegah leungitna kartilage alatan sepuh joint, ngahambat maké joint, degeneration and inflammation, sarta mangpaat pikeun kaséhatan sarta umur panjang. .

5. Aplikasi Kolagén Hayam tipe ii ?
Kolagén hayam tipe ii mangrupikeun bahan premium pikeun suplemén dietary kaséhatan sendi sareng tulang.Hal ieu loba dipaké sarta dilarapkeun dina produk pangan jeung suplemén dina bentuk Capsules, Tablet jeung inuman padet bubuk.

6. Naha Milih kami salaku produsén Kolagén Hayam tipe ii?

6.1 Spésialisasi sareng Berpengalaman: Urang Beyond Biopharma parantos khusus dina produksi bubuk bulk kolagén langkung ti sapuluh taun, kami ngalaman sareng khusus dina produk kolagén.Kolagén hayam tipe ii mangrupikeun salah sahiji produk anu paling kuat.

6.2 Fasilitas Produksi anu saé sareng Sistem Manajemén Kualitas: Fasilitas produksi kami kadaptar FDA AS, sareng sistem manajemen kualitas kami parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO sareng HACCP.

6.3 Pangrojong dokuméntasi anu saé: Urang tiasa nyayogikeun dukungan dokuméntasi anu saé pikeun jinis kolagén hayam urang ii, kalebet, COA, TDS, MSDS, profil asam amino, data stabilitas, atanapi dokumén pak téknis.Urang tiasa nyayogikeun pangrojong pendaptaran bahan ieu upami anjeun resep.


waktos pos: Apr-18-2022